Blanda all riven ost och strö ut till små plättar på en plåt med bakplåtspapper. Gör två i taget. Grädda tills de bubblat upp och börjar få färg, ca 5 minuter
Fyllning. Låt kräftorna rinna av noga och pressa ur vätskan. Hacka kräftor och lax. Blanda kräftstjärtar, lax, crème fraiche, majonnäs, dill och citronpeppar
Till förrätt bjöd jag på en vol-au-vent. Tryck ner mitten av vol-au-venten med tummen, fyll fördjupningen med skagenröran, lägg ev på mittdelarna som lock, garnera med räkor, dillkvist och citronskiva
Flytta vol-au-venten till ett serveringsfat och fyll den med räkstuvningen. Lägg vol-au-venten på en bakplåtspappersklädd ugnsplåt och värm den mitt i ugnen 5 minuter. 1 vol-au-vent, ca 200 g, finns att köpa färdig
Servera vol-au-venten genast, medan den ännu är spröd och frasig. Sätt in vol-au-venten en kort stund i 225 gr ugn och fyll den sedan med den varma krabbstuvningen. 1 färdigköpt vol-au-vent
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.