Häll av vattnet från tonfisken och rör samman tonfisken med majonnäs, crème fraîche, finhackad rödlök, citronsaft samt salt, peppar och en nypa cayennepeppar
Här kommer ett recept på det perfekta drinktilltugget. De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
Gör så här. Picka hål i skalet på auberginen med en gaffel. Baka den i het ugn, 250 grader i ca 20 minuter tills skalet svartnat och blivit bubbligt och fruktköttet är mjukt
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ricotta, ägg, grädde och salt i en bunke. Blanda i den rivna osten. . Häll smeten i en smord stekpanna eller form som tål ugnsvärme
Hummus has become my go-to travel food. It’s not always easy to find veggie food when traveling, but where there is hummus, you can be sure to find something tasty that’s plant based
Supergod toast. 4 portioner. 2 skivor surdegsbröd 1 msk smör 250 g kantareller 1 msk smör salt & peppar 2 st schallotenlök, finhacka 100 g philadelphiaost ½ dl riven parmesanost 1 tsk vinäger ev gräslök och rosepeppar till garnering Bred ett tunt