Vitvins och gräddstuvad lake
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg rensad och flådd lake
  • 50 g bananschalottenlök
  • 50 g morot
  • 50 g rotselleri
  • 1 ½ dl vitt vin
  • 3 dl vispgrädde
  • Saften från ½ citron
  • 10 grovt krossade vitpepparkorn
  • 2 tsk muskotblomma
  • 4 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • Salt
  • ½ dl finhackad persilja
  • Lever från en lake
  • Rom från en lake
  • Vatten
  • Salt
  • 10 vitpepparkorn
  • 10 kryddpepparkorn
  • 2 lagerblad
  • 2 tsk muskotblomma

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.