Jag äter gärna stektvitkål som den är tillsammans med en skiva bröd. Låt den fräsa på medelvärme någon minut eller två innan vitkålenoch fänkålen tillsätts
Biffarna stekte jag just innan vi skulle äta, i en färdigt upphettad stekpanna, med olivolja. Då jag stekt ena sidan på biffen skar jag en halv cm tjock bit av smöret, och satte det på biffen
Finfördela köttfärsen med exempel trägaffel. Skär vitkålen i strimlor och stek den i mycket smör. lite salt, peppar, oregano, paprikapulverVitkålGör så härHacka löken
Garnera med valnötter, ärtskott och flingsalt. En god vardagsrätt med mycket grönsaker. Ev mjölk och beure manié (pasta av lika delar smör mjöl) om man vill ha det mera sårigt
Servera lövbiffenmed pommes, kryddsmöroch sallad. Krydda lövbiffenmed salt och peppar. Lövbiff. Blanda om ordentligt med händerna så att oljan och saltet verkligen täcker all potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.