Gräddstuvad savoy- och fänkål med apelsinmorot och stekt rimmad lax
Helena Helt Enkelt
Helena Helt Enkelt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 1 kg savoykål, fint skivad
  • 1 fänkålshuvud, fint skivad
  • 3 dl grädde
  • 2-3 tsk fänkål, fint mortlad
  • salt
  • Ev mjölk och beure manié (pasta av lika delar smör mjöl) om man vill ha det mera sårigt
  • 2 morötter 1 apelsin 1 -2 tsk äppelcidervinäger (Markattans)
  • salt och peppar
  • 600 gr Lax i bit, fjällad
  • salt
  • smör och olja att steka i
  • Garnera med valnötter, ärtskott och flingsalt
  •  
  • Gör så här

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.