Inte trodde jag att det skulle vara så enkelt att få till en sådan här drömmåltid. Det blev den godaste lammbog jag ätit, att det dessutom är så lättlagat gjorde inget alls
800 g utskuren och finputsade kotlettrad. Förberedelser. Börja med att snitta köttbiten ytligt fyra gångar diagonalt först åt ena hållet sedan åt det andra så det bildas ett snyggt rutmönster
Dela kotlettraden i två bitar. Så här gör du 2 timmar Kotlettrad. Grilla kotlettraden på medelvärme eller indirekt värme till 70–72 grader, det tar cirka 1–1 1⁄2 timme. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 4 1 kotlettrad, cirka 3 kg med krona, ben och svål
Servings. 4. Cook Time. 60 Min. Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. 45 Min. Pasta Vongole. 20 Min. Fläskfilépanna med bacon, kantareller och svart trumpetsvamp
900 g kotlettrad utan ben. Ugn 150° + 225°. Skär rödlöken i grova klyftor och dela äpplena på mitten. Krossa vitlöksklyftorna och lägg tillsammans med rödlök och äpplen i botten av en ugnssäker form
I lördags blev det en liten helstekt kotlettrad med fina tillbehör som fick utgöra middag. Det tar tid att tillaga kotlettraden på så låg värme som den förtjänar, men det är värt besväret
1,5 kg kotlettrad med ben200 g torkade mjuka aprikoser7 vitlöksklyftor1 msk vit balsamvinäger2 dl torrt vitt vinfärsk timjan1,5 msk flingsalt2 krm nymald svartpeppar3 msk olivolja. Stek kotlettraden i nedre delen av ugnen ca 2,5 timma. 1,5 kg kotlettrad med ben
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.