Vita chokladtryfflar i ostronskal med svart kaviar
Hötorgshallens blogg
Hötorgshallens blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g vitchoklad 1 dl vispgrädde 1 tsk glykos 1 krm vaniljpulver Att rulla tryfflarna i 200 g vit choklad 1 dl fint havssalt 1 tsk lakritsgranulat 1 burk svart kaviar, från Karelen eller Italien Tvättade ostronskal Instruktioner Hacka den vita chokladen och lägg den i en skål. Koka upp grädden och glykosen och häll över chokladen. Tillsätt vaniljpulver. Rör tills all choklad smält (om inte allt smälter sätt in skålen i mikron ett par sekunder). Sätt plast över och sätt in skålen i kylen minst fyra timmar. Rulla tryffeln till bollar. Hacka och smält resten av den vita chokladen i mikron (temperera). Rulla bollarna i smält choklad. Blanda saltet och lakritsgranulatet. Lägg upp de vita tryfflarna i ostronskal med lakritsalt och toppa med kaviar. 3.5.3208

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.