200 g
vitchoklad 1 dl vispgrädde 1 tsk glykos 1 krm vaniljpulver Att rulla tryfflarna i 200 g vit choklad 1 dl fint havssalt 1 tsk lakritsgranulat 1 burk svart kaviar, från Karelen eller Italien Tvättade ostronskal Instruktioner Hacka den vita chokladen och lägg den i en skål. Koka upp grädden och glykosen och häll över chokladen. Tillsätt vaniljpulver. Rör tills all choklad smält (om inte allt smälter sätt in skålen i mikron ett par sekunder). Sätt plast över och sätt in skålen i kylen minst fyra timmar. Rulla tryffeln till bollar. Hacka och smält resten av den vita chokladen i mikron (temperera). Rulla bollarna i smält choklad. Blanda saltet och lakritsgranulatet. Lägg upp de vita tryfflarna i ostronskal med lakritsalt och toppa med kaviar. 3.5.3208
Smaksätt med salt, svartpeppar, cayennepeppar, citronsaft och finhackad rödlök. Hacka dem grovt och blanda i en skål meddill, ishavsrom, majonnäs och crème fraiche
Servera med yoghurten, den hackade rödlöken och på toppen en rågad tesked svartkaviar. Smula sönder jästen i en bunke och tillsätt salt, olja och det ljumma vattnet
Ha på kaviaren. Strö fintstrimladselleri ovanpå. lite smör. Skär varje skivai 4 kvadrater. Lägg upp på fat som ett chackbräde 8 skivorvitt bröd. 1 röd burk kaviar. 1 svart burk kaviar. 1 stjälk selleri
I dag bjuder jag på vita kärleksmums, eller snoddaskaka medvit choklad som man också kan kalla dem. Och så har jag gett chokladglasyren litesyrligbrytningmed hjälp av citron
Men det var goda vita kroppkakor som jag serverade min kära svärmor medlingon och smör. Många av er slog huvudet på spikendirekt, medan andra gissade på palt medan en annan skrev, â€Nä, i palt är det ingen lök
Jag ville ha dem vita och vintrigamed en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämigafyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Gjorde liteolikachokladtryfflar, en med smak av lakrits, en med pepparkakssmak och en med nötter. Det kommer bli grymt kul, har inget problem att jobba när det är massor med folk, men däremot att handla när det är mycket folk, det försöker jag att undvika så gott det går
Låt kakan svalna helt innan du går vidaremed resterande steg. Smält resten av den vita chokladen. Som ni kanske märkte av gårdagens bilder så gick festens tema i rosa och vitt, likvälidekorationerna som i bakverken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.