Seg, kola med mycket smak av kokos och mandel. Slutresultatet denna härliga kola som kan avnjutas vare sig du inte tål mjölk och kanske till och med är vegan
Toppa med färsk passionsfrukt och mynta vid servering. *I samarbete med Aito*. Aningen pikant kan tyckas, men jag tänkte att jag skulle slå lite mynt på både den och på den kommande påskens besatthet i färgen gult och låta dagens recept bli en ljusgul passionsfruktscheesecake
Jag gillar att toppa, och fylla dem med allt från färska bär och kokos till lakrits och banan. I morgon är det lördag och du borde också unna dig själv med pannkakor till frukost, speciellt dessa
I julas så testade jag att göra denna veganska jordnötsfudge men glömt dela med mig av receptet. Börja med att rosta kokosflingorna i en torr stekpanna på medelvärme
Smält försiktigt chokladen tillsammans medkokosolja. Avokado är en riktigt bra ingrediens i bakning - speciellt tillsammans med chokladsmaken kan jag tycka
Enkel variant på en klassiker, gör pannacottan som vanligt men byt ut en fjärdedel av grädden mot kokosmjölk och toppa med en fruktkompott på lite blandat gott
Lägg äggvitan i vispskål. Tarte med smak av passionsfrukt, hallon, kokos & pistage. Fyll bottnen, penslad med choklad, med hallonkompotten följt av passionsfruktcurd (spara lite till dekoration) och kokoscrumblen
Rödbetssallad medpassionsfrukt, kokos och ingefära. Garnera medkokosflingor och sesamfrön. Salladen är helt veganskt och jag valde att göra den med frön istället för valnötter även om det också är gott
Smaka av med salt, peppar och citron eller lime. Stek i kokosolja i en gryta tills de mjuknat. Servera med exempelvis couscous, spenatblad, koriander, cashewnötter, sesamfrön och chiliflakes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.