Den vita chokladen och saffranet smälter samman helt perfekt och skapar en gyllene kaka som kompletteras med en vintriga apelsinsallad av kokade apelsiner med stjärnanis och kanel
Häll smeten i formen, jämna till den och grädda mitt i ugnen i 20–25 minuter (tiden varierar beroende hur kladdig du vill ha den), eller tills kakan har fått en jämn, ljusbrun färg. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera 200 g vit choklad
Jag joxade ihop en vitkladdkaka häromdagen, och den vart ju populär. Vanlig kladdkaka börjar ju kännas lite trist, har kört nutellakladdkaka ett tag för att variera men nu kände jag för något nytt - och med vit choklad i skåpet var valet inte så svårt längre
Recept - Kladdkaka med vit choklad - Mycket god. Grädda kladdkakan i en smord springform. _________________________________________________________________________________Fler recept på kladdkakor hittar du HÄR >>
Häll smeten i formen, jämna till den och grädda mitt i ugnen i 20–25 minuter (tiden varierar beroende hur kladdig du vill ha den), eller tills kakan har fått en jämn, ljusbrun färg. 200 g vit choklad
Så här gör du kladdkaka med cheesecakefyllning. Häll smeten i en smord och bröad form (22–24 cm i diam). Grädda i nedre delen av ugnen, 25–30 min. 100 g vit choklad, knappar eller hackad
Jag hittade en kladdkaka med lemon curd och vit choklad och insåg att jag hade allt hemma om jag halverade receptet så jag tog en mindre form och gjorde enligt receptet
Min mamma bakar supergod kladdkaka och på fik väljer jag gärna en bit vanlig kladdkaka, men när jag är hemma och bakar själv tycker jag det är roligt att experimentera fram nyttigare recept som är minst lika goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.