Vitchokladmousse med hallonsås. Smaka av såsen med salt och nymalen vitpeppar. Jag har valt att ge er ett recept påchokladmoussen, eftersom dom andra recepten redan fins på mabloggen
smält chokladen på svag värme i vattenbad. 50 gram vit choklad. Mousse. 1. Vispa grädden. 2. Vispa upp ägget och tillsätt den smälta chokladen under kraftig vispning
Smält den vita chokladen i vattenbad, se till så den inte blir grynig. gå på privatshopping inne på Chanel och äta på lyxiga Guide Michelinrestauranger i Paris
Dela upp smeten i mindre bollar och platta ut dom lite på en bakpapperklädd plåt. Blanda i resten av ingredienserna tills smeten blir som en stor "fudgeboll", ganska seg och kolaaktig, då blandar du till sist i hackad vit choklad
Första gången jag gjorde cookiesen (på LCHF-vis och med kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Finhacka vitlöken, hacka löken, paprikan, chilin och morötterna och stek i hälften smör och hälften olivolja tills lök sorterna känns mjuka men inte fått färg
Själv är jag inte så förtjust i vit choklad tycker att det är lite för sött, men den skulle nog passa utmärkt att servera tillsammans med färska jordgubbar på sommaren
Dessa kakor påminner riktigt mycket om Subways vitacookies. Om jag bakar dessa igen, så kommer jag definitivt minska på sockret då jag tycker att de är snäppet för söta
Recept på mossen kommer här, fruktsalladen reder ni väl utan recept. Dagens lunch här hemma idag blev fruktsallad som toppades med ljuvlig vitchokladmousse, som dessutom är super enkel att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.