Vit chokladdoppade körsbär med marshmallows
Milda.se
Milda.se

Vit chokladdoppade körsbär med marshmallows

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g syltade körsbär
  • grovhackade
  • 350 g rispuffar
  • 125 g Milda mat- och bakmargarin
  • 500 g mini marshmallows
  • 400 g vit block choklad

Beskrivning

    Smält margarin i en stekpanna och tillsätt marshmallowsen. Rör om tills det har nästan smält helt.

    Tillsätt rispuffarna och körsbären och rör om tills rispuffarna är helt täckta.

    Häll upp rissmeten i en form täckt med bakplåtspappe och tryck till smeten.

    Smält chokladen över vattenbad och ringla över det puffade riset.

    Låt chokladen stelna innan du skär upp i portionsitar.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.