Desserten blev vitchokladmoussemedexotiskafrukter och bär. Toppa moussen medexotiska bär, gott att ha en limeklyfta till för den som vill bryta av moussen med lite syrligt
Pudra över florsocker och servera medfrukt och crème fraiche. vit choklad. vit choklad. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, 24 centimeter i diameter
Servera med glass och sen är det bara att njuta. Skiva frukten och lägg i lager i en ugnsfast form. Men lika härligt med färska jordgubbar eller hallon på sommaren
Frukt och bär i massor, gratinerade med kokosmousse, vit choklad och kokoschips. Här använde jag en vit choklad med jordgubbar från fairtrademärket Divine
Till och med min ganska fåordiga pappa sa att det där hade jag gjort bra så detta är en dessert som går hem hos de flesta så har ni inte provat på varm frukt under ett täcke av vit choklad så gör det
Detta är ett enkelt vitt bröd med torkade frukter för den extra smaken. Häll ut degen på ett mjölat bakbord och knåda degen ordentligt med handflatorna och arbeta in lite extra mjöl tills den blir blank och smidig
Blanda frukten. Ringla blandningen över frukten. 50 g vit choklad. Lägg den i 4 vackra glas. Smält chokladen över vattenbad eller på låg effekt i micron
Jag älskar vit choklad och nötter och det kunde bara inte bli fel. Blanda med övriga ingredienser. Vit choklad med nötter, kokos och torkad frukt200 g vit choklad1 dl rostade cashewnötter1 dl rostade solrosfrön1 dl kokos1 dl hackad, torkad ananas eller mangoSmält chokladen i mikron eller över vattenbad. 200 g vit choklad
Lägg glassen i de grillade fruktpaketen och servera. Blanda samtliga ingredienser till fruktsalladen och fördela den på 4 aluminiumfolieark (ca 20x20 cm). 60 g vit choklad
Avsluta med kokosflingorna, servera med GB Gräddglass Klassisk Vanilj eller Låglaktos Vanilj. Skär alla frukter i stora tärningar (spara apelsin och lime som ska pressas)
Detta är ett enkelt vitt bröd med torkade frukter för den extra smaken. Häll ut degen på ett mjölat bakbord och knåda degen ordentligt med handflatorna och arbeta in lite extra mjöl tills den blir blank och smidig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.