VITCHOKLADCHEESECAKEmed GRANATÄPPELSIRAP. Det här är en söt cheesecake där sötman och krämigheten från den vita chokladen möts av syrligheten hos granatäpplet
Börja med botten. VitchokladcheesecakePortioner. smula digestivekexen och blanda med smör. Blanda Philadelphiaosten med socker och rör till en jämn smet
Rabarberkompottmedvit chokladmousse, . Fyll upp med mousse och toppa med hackad vit choklad. Både söt och sur och underbar, men rabarbern blir inte sådär distinkt sur som den kan bli utan len och fin med lite klös i
1Cheesecake600 g färskost 135 g strösocker [1,5 dl] 1 vaniljstång 20 g vetemjöl [2 msk] 100 g gräddfil [1 dl] 110 g ägg [2 stycken] 30 g äggula [2 stycken] 150 g vit choklad
Vit chokladcheescake med blåbär. Anita gjorde en vit chokladcheescake till gårdagens fika. Pressa ut i en rund form med löstagbar kant, se till att det täcker kanterna halva vägen upp
Tillsätt äggvitan och ägget ett i taget och rör ordentligt ner dem i smeten. För att göra mönstret droppar man lite av svartvinbärsåsen som prickar i en spiral och drar sedan med en tandpetare igenom alla prickar utan att lyfta upp den
Lägg müslibitarna i en plastpåse och krossa dem grovt med en brödkavel. Rör ner den smälta mörka/ljusa blockchokladen i den ena skålen och den smälta vita blockchokladen i den andra
På middagen jag kockade för lite mer än en vecka sedan hade de en väldigt enkel meny men jag fick välja själv vad det skulle vara för tillbehör till den beställda vita chokladmoussen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.