Brukar nititta på ”Halvåttahosmig”. Här hemma brukar det programmet vara ett alldeles för vanligt komplement tillmiddagen, vilket betyder att vi äter middag för sent och sittandesi soffan väldigt många av veckans dagar
Vi ser sällan på tv men mamma tipsademig om att hon skulle vara med på Halvåttahosmig, så då satt viklistrade framför tv och nästan blev det att vivilleslicka på skärmen när maten serverades
Ganska snart så bestämde jag mig för att göra italienskpotatiskakatill varmrätten och funderade länge på vad jag skulle göra till den men sen körde jag på hela receptet
Ikväll leker viHalvåttahosmig. Det här har varit en konstig vecka. Leif har jobbat på annan ort, Ida har varit hemma från förskolan hela veckan pga astma och jag har vabbat en hel del
Koka upp grädde och honung och häll över den mörka chokladen (som du finhackat). Vispa slätt och tillsätt konjak efter smak (jag tar väldigtlite eftersom att jag bara vill ha en litenhint av smaken)
Oavsett hur goda varmrätt och förrätt var, så var det efterrätten som knockade mig. Som alltid när det gäller halvåtta-middagarnaligger jag lite efter med rapporteringen
Precis som allra första gången vi hade halvåtta-middag så började vi med en drink på balkongen. Nu är jag ju ingen expert på just italienska, men Viva Emma
Idag gjorde en av deltagarna detta receptet. Ska prova inom kort. Antal portioner. Rör under tidenihopcitronaiolinsingredienser pressa ivitlöken smaka av med salt och peppar
Receptet hittade jag hos Allt om mat, men bestämde mig för att skona vegetarianen från gelatin. Så det är vad som står på schemat några timmaridag, någon timmeikväll, en kvart nu innan jag ska gå och lägga mig
Jag var nära att smitaini köket för att sno lite mer av glassen, men fick ta migi kragen. Det gör man på bästa sätt med en sammanfattning av Johannas halv-åttamiddag som vi bjöds på för några veckor sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.