Halv åtta hos Johanna IV
Tant Russins bak
Tant Russins bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 200 g jordärtskockor
  • ½ dl vispgrädde
  • 1½ msk smör
  • några droppar citronsaft
  • salt
  • vitpeppar
  • 4 skivor formbröd
  • 1 msk rapsolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl skalade räkor
  • 1 tomat
  • 1/4 rödlök salt
  • rödlök
  • nymald svartpeppar
  • 4 kräftor svart stenbitsrom Gör så här
  • 4 port
  • 700 gram oxfilé potatiskaka (räcker till 8 pers)
  • 2 1/2 paket bacon, skivad eller italiensk pancetta
  • 5 st bakpotatis(ar), stora
  • 1 msk maizena
  • 200 gram parmesanost
  • 2 msk basilika, färsk, finstrimlad
  • 1 msk körvel, finstrimlad
  • 1 tsk timjan
  • salt och peppar
  • 150 g purjolök, strimlad
  • 1 msk smör
  • 150 g morötter, tärnade
  • 350 g palsternacka, tärnad
  • 1/2 st apelsin
  • 1/2 msk dragon, torkad
  • 1 st grönsaksbuljongtärningar
  • 2 1/2 dl vatten
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm peppar, nymald rödvinssky
  • 1/2 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 dl rött vin
  • 1/2 msk kalvfond
  • 1 krm torkad timjan
  • 1 st lagerblad
  • 1/2 msk maizena
  • 1 nypa strösocker
  • 8 portchokladparfait
  • 150 g mörk choklad
  • 1 äggula
  • 1 msk florsocker
  • 2 1/2 dl grädde
  • 1 msk ginlingonglass
  • 2 msk florsocker
  • 1/2 dl rårörd lingonsylt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.