Det bästa med denna typ av bollar är att man känner sig. Jag var på presseventet och smakade på dessa tårtor och en av de som jag gillade mest var en tårta som smakade kardemumma
Anledningen till att jag och fler med mig mår bättre av gröt gjort av hela eller krossade gryn är jag inte helt säker på, men det har antagligen att göra med att stärkelsenär mer finfördeladnär grynen blivit mer processade
Smaka av med salt, svartpeppar och en gnutta socker. Varken grädde eller crême fraiche den här gången men med parmesan på toppen känns det inte alltför nyttigt
Eller, kanske ska jag snarare kalla det vi bjöd på för stora Öjebysnitar. (Eller strunta i det, om ni inte är lika känsliga som jag är, och tag då helt enkelt tre matskedar köpemajjo av god kvalitet)
Ibland när hon inte orkar blir det en skål popcorn eller en burk majs som får utgöra middagen. Ja då var det dags för en ny säsong av Du är vad du äter igen då
En näve fryst mango eller frysta bär (hallon ex). Frysta hallon, kokosgrädde eller det vita i kokosmjölken, kardemumma och ev en halv avocadoeller några blötlagda cashewnötter
Tunna revbensspjäll eller spareribs (stavas också spare ribs) av rapsgris ser alltså ut så här. grilla direkt, kör i långpanna eller förkoka innan och marinera sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.