Åh värmen fortsätter. Är det inte otroligt. Idag var det lite väl varmt dock, eftersom jag har suttit i en frisörstol i två timmar och inte kunnat svalka mig
Godaste vinbärspajen. För att fortsätta den söta vägen, och detta inläggs egentliga innehåll tänkte jag tipsa en god vinbärspajen som jag bjöd Ann-Louise och hennes make på sist vi var här
Igår kväll bakade jag med vinbär och skulle bland annat göra en marängbakelse. Jag råkade ta en lite för liten form så kakan och marängen blev väldigt hög
Pajskal14 digestivekex 100 g smör. Fyllning350 g röda vinbär (vikt utan kvistar) 4 msk vatten 3 citroner, saft ( skal om man vill ha extra mycket syrlighet) 2 burkar kondenserad mjölk sötad 10 äggulor
Detta är en paj som är god som den är. Det behövs inte något tillbehör som glass, grädde eller vaniljsåsPajdeg150 g smör1 dl strösocker1 ägg3 dl vetemjöl1 tsk bakpulver1
Perfekt syrlighet från vinbär och gräddfil gör denna kakan perfekt i sina smaker. Servera den nybakad med vaniljglass eller baka den dagen innan och servera den kall, den är jättegod oavsett
Här kommer receptet på Vegansk Vinbärspaj. admin Här kommer receptet på Vegansk Vinbärspaj. Jag brukar alltid frysa in mina vinbär som jag plockar på sommaren och det är alltid lika svårt att veta hur mycket frysta, upptinade vinbär jag ska i när jag bakar
För någon vecka sedan fick jag ett paket från SodaStream med lite smått o gott, bland annat dessa små söta pajformar som jag inte kunde låta bli att göra små svarta vinbärs-pajer, perfekt lagom stora en-portionsstorlekar
Detta är en paj som är god som den är. Det behövs inte något tillbehör som glass, grädde eller vaniljsåsPajdeg150 g smör1 dl strösocker1 ägg3 dl vetemjöl1 tsk bakpulver1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.