Detta är en paj som är god som den är. Det behövs inte något tillbehör som glass, grädde eller vaniljsåsPajdeg150 g smör1 dl strösocker1 ägg3 dl vetemjöl1 tsk bakpulver1
Hej alla vänner. Jag har inte dött, bara ätit för mycket paj. Den här pajen jag har äran att få presentera brukar jag bli bjuden på hos min kära svärfar Sten och hans hustru Christina
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Åh värmen fortsätter. Är det inte otroligt. Idag var det lite väl varmt dock, eftersom jag har suttit i en frisörstol i två timmar och inte kunnat svalka mig
Godaste vinbärspajen. För att fortsätta den söta vägen, och detta inläggs egentliga innehåll tänkte jag tipsa en god vinbärspajen som jag bjöd Ann-Louise och hennes make på sist vi var här
Igår kväll bakade jag med vinbär och skulle bland annat göra en marängbakelse. Jag råkade ta en lite för liten form så kakan och marängen blev väldigt hög
Pajskal14 digestivekex 100 g smör. Fyllning350 g röda vinbär (vikt utan kvistar) 4 msk vatten 3 citroner, saft ( skal om man vill ha extra mycket syrlighet) 2 burkar kondenserad mjölk sötad 10 äggulor
Här kommer ett gammalt och väl använt recept ur min mors gömmor. Det var en ständigt återkommande bjudrätt som tillagades till allt från konfirmation till födelsedagar
En hälsning till alla som tycker att rulltårta är mormors kaka och supertrist. Vilken miss. Ett yttre lager av muscovadorsocker och flagad mandel, följt av ett fluffigt inre med  vit chokladmousse, björnbär och hallon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.