Vinbärs- och päronpaj med toscatäcke
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 1/2 dl vetemjöl
  • 75 g smör
  • 1 äggula
  • 1 msk majsolja
  • 1 msk strösocker
  • 1 msk vatten
  • 2 krm salt
  • 3 dl röda vinbär
  • 2 msk potatismjöl
  • 1/2 dl strösocker
  • 3 mogna päron
  • 2 msk smält smör
  • 50 g smör
  • 3/4 dl råströsocker
  • 50 g mandelsplitter
  • 1 msk mjölk
  • 1 msk vetemjöl
  • vinbär
  •  
  • Servera med
  • mjukrörd vaniljglass

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.