Viltköttbullar med rosmarinpotatis och kardemummayoghurt
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g viltfärs
  • eller lamm eller nötfärs
  • ¾ dl ströbröd
  • 2 dl mjölk
  • 1 gul lök
  • Rivet skal av 1 citron
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 tsk torkad rosmarin
  • 1 msk viltfond
  • ½ tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 1 ägg
  • Smör till stekning
  •  
  • Citron och rosmarinpotatis
  • 1 kg stora potatisar
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk torkad rosmarin
  • Rivet skal av 1 citron
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Apelsin och kardemummayoghurt
  • 2 dl matyoghurt
  • Rivet skal av ½ apelsin
  • 1 msk pressad apelsin
  • 2 tsk honung
  • 2 krm stötta kardemummakärnor
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.