Täck skålen med lite plastfolie och ställ i kylen över natten alt. varning för kola, koka inte för länge, tror inte det är optimalt med att vänta till en tjock smet för då får du lätt klumpar i degen sen
Häll fiber husken i resten av degvätskan som är kvar i kastrullen och låt det svälla några minuter, häll sedan i resten av degvätskan med fiber husken i degbunken/degmaskinen och blanda runt
Vispa äggen med mjölmixen och hälften av mjölkersättningen. Servera t ex med lite havregrädde. Aktiviteten här på bloggen är inte så hög – men det hindrar inte att det görs lite goda saker då och då
Bröa med mannagryn, kokos eller mjölk- och äggfritt ströbröd. Blanda alla torra ingredienserna med varandra och rör sedan ner mjölblandningen i vätskan
Saftig chokladbotten med ett ljuvligt täcke av vaniljglasyr och kokos. Det är så roligt när facebook- medlemmarna på "Mera matglädje med matallergi" delar med sig av sina fantastiska recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.