1 rosmarinkvistarSå
här gör du 50 minuter Skala och finhacka löken. Skala och riv potatisen fint. Blanda ägg, lök, potatis, fond, rosmarin och grädde i en bunke. Blanda i färsen. Forma köttbullar och lägg dem på vattensköljt skärbräde. Bryn bullarna runtom i smör i en stekpanna i 4-5 omgångar. Lägg av dem på ett fat. Lägg sedan tillbaka köttbullarna i stekpannan och efterstek utan lock cirka 5 minuter, eller tills de är precis genomstekta. Krydda med kryddpeppar. Garnera med rosmarinkvistar. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 17
I torsdags blev det viltköttbullar av rådjur med rostade rotfrukter och trattkantarellsås. Inspirationen till dessa köttbullar kommer från Åse Falkman Fredrikson som driver bloggen 56kg
Sen åkte vi till Täby centrum och tittade lite i affärer och avslutade med en god lunch på Melanders fisk där jag åt Moules frites, Oskar tog biff minute och Felicias farmor tog viltköttbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.