Viltfärsbiffar med rostad potatis och parmesankräm
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Älgfärs
  • 2 st Ägg
  • 0.5 dl Creme Fraiche Naturell
  • 1 tsk Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 1 msk Olivolja
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 500 g Sötpotatis
  • 600 g Potatis Fast
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 2 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 0.5 st krukor Basilika - färsk
  • 100 g Grana Padano
  • 1 dl Creme Fraiche Naturell
  • 0.5 dl Vatten
  • 0.5 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 msk Olivolja
  • 0.5 tsk Honung Flytande
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 150 g Haricot Verts
  • 0.5 st Gurka
  • 2 tsk Mat & Bak Smör
  • 1 krm Salt Fint

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.