Just nu är det ganska många som letar recept på vilt har vi märkt och därför tänkte vi att ni säkert vill ta del av vår senaste viltmiddag och få lite inspiration från den också
Här är en ny rub som jag testade till grillad fläskfilé. Det här är en rub som kan bli hur het som helst, beroende på hur mycket Cayennepeppar man har i, men dessa mängder kändes helt ok
Jag har snöat in på rub till grillat. Receptet till denna rub hittade jag i ICA´s grillfolder. Ruben förberedde jag några dagar innan och förvarade i en glasburk med lock
Idag har vi varit på landet hos mina föräldrar på middag och för att göra äpplemos. Först fick vi en jättegod vildsvinsgryta som min pappa gjort, han är väldigt duktig på just grytor
Det ena var en rubb för fisk och det andra var en marinad för grönsaker. Rubben för fisken använde jag inte alls till fisk utan till kyckling vilket gick lika bra
Låt lergrytan ligga i blöt några timmar innan den används. Den kan annars spricka. Blanda puré, vinäger, enbär, vitpeppar och olja till en marinad och lägg i en plastpåse
Rådjursfilé med kantarellfylld potatiskroketttimjanmorötter- vin inkokt rödkål och en viltsky. Bon appetit Rådjursfilé med kantarellfylld potatiskroketttimjanmorötter- vin inkokt rödkål och en viltsky
Men nu är det höst och jag blev sugen på att laga vildsvin, så jag tog jag en tripp till Skånska Vilt, för att köpa vildsvinsbog och fick då möta en sugga och hennes ungar på ganska nära håll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.