Nåt som jag letat efter länge… Jag är ju galen i kebab när det gäller skräpmat. Hamburgare och pizza går helt bort om jag lyckas hitta en riktigt god kebab i pita
Servera medkebaben. Denna lördag har nästan hela dagen bestått av matlagning till och från, jag har nämligen gjort hemmagjord kebab och det tog sin lilla tid
( Jag använder en form med galler, blir perfekt). 4) Rulla in i grillfolie, med ändarna böjda neråt, för att vätskan ska rinna ut. 6) Skär i skivor innan den ska stekas, eller hyvla med osthyvel
Servera med hemmagjord kebabsås, recept finns HÄR. Rulla in rullen i två lager med folie, rulla änderna och vik dem nedåt (se bild) så överflödigt fett kan rinna ur
Servera med libabröd (eller tortilla) tzatziki och en god sallad. Grillsäsongen är ju verkligen igång nu och jag tänkte passa på att tipsa om shish kebab
Servera dem med lök, tomater, ett gott ris eller pommes frites och pitabröd, och med goda såser. Servera med sallad, pitabröd och goda röror som hummus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.