Kebab á la Morberg och spontabesök
Matochbakverkstan
Matochbakverkstan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,3 kg nötfärs
  • och
  • 4 vuxna och
  • 4-6 personer
  • 4-6 personer 12 grillspett Kebabspett
  • 800 g finmalen lammfärs eller nötfärs
  • 1 st gul lök
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 0.5 dl färsk koriander
  • 0.5 dl bladpersilja
  • 5 st myntablad
  • mynta
  • 2 st ägg
  • 1 msk paprikapulver
  • msk
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 msk spiskummin
  • 1 tsk sambal oelek
  • olivolja
  • Tsatsiki
  • 1 st gurka
  • 2 tsk salt
  • 2-4 st vitlöksklyftor
  • 4 st grekisk yoghurt
  • 1 msk pressad citron
  • 1 msk olivolja
  • svarta oliver
  • 12 st grillspett

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.