Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Plus eventuella grejer som råkar finnas hemma för att piffa upp det hela. Och ibland så blir det bara pasta och halloumi = smidigt, snabbt och mättande
Den välsmakande vätska från fisken vill jag givetvis utnyttja. Visst går det bra att slänga ned lite äggvitor i en pannkakssmet, i stället för ett av äggen, men eftersom jag tagit för vana att frysa in mina äggvitor, så krävs det framförhållning för att de skall bli använda
Fixa och plocka med allt och fara fram som en virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jag vill, men orkar inte… Det låter som det var en evighet sen jag fick göra allt detta trots att de bara är fyra dagar sen… Men för MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng med värsta â€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  När jag är van att göra det varje dag och jag dessutom älskardet så blir det himla tomt & deppigt
De vill snåla in så mycket som möjligt på produktionen, men ändå kunna ta ett så högt pris som möjligt vilket lightprodukter och många "hälsofrämjande" varor är ett bra exempel på
Det blir inte sämre av att tjinuskin pimpats med rostade, hackade pecannötter. Så, varför inte göra slag i saken, och tillåta mig av frossa i det godaste
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.