Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt ärdet bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Detärintemånga ingredienser med i receptet men det krävs faktiskt inteså mycket mer för att njuta av en otroligt god middag, var smak har sin plats och det finns ingen större konkurrens på tallriken
I dethär fallet färdiga bottnar som är himla bra att ha när jag vill ha något snabbt och gott att äta, vilket händer ganska ofta nu närdetär en del annat att pyssla med än att stå i köket
Behöver jag säga attdet var gott. Ifall ni undrar över de små svarta prickarna på jordgubbarna såärdet från en liten miniomgång jordgubbar där jag sötade med ett mynta- och basilikasocker - lite oväntat men väldigt gott
Igår eftermiddag kom Josefin över till mig här på söder. . Jag hade köpt jordgubbar, nötter och öl som vi smaskade på medans vi pratade om roliga saker som hänt under veckan
Då får man mer ostsmak och man slipper torr pasta för allt är täckt med sås och ost. Barn älskar alltid pasta och pasta fungerar så bra som lunchlåda dagen efter, sådetär verkligen en suverän vardagsrätt
Pressgurka är väldigt gott till men så blev detinte denna gången men väääldigt gott ändå. Inbillning eller inte, huvudsaken det smakar bra och det gör detså jag tror jag fortsätter med det ett tag till
Då blir det lite som det blir från dag till dag och jag får gnugga receptknölarna många gånger om i stället för att ha en matsedel såatt jag kan handla allt jag behöver på en gång och slippa ett antal turer till matbutiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.