Vildsvinsgulasch med surkål
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg färsk skinka eller bog av vildsvin eller gris
  • i bitar
  • 1 msk smör
  • 1 + 1 msk rapsolja
  • 3 msk paprikapulver
  • gärna spanskt lätt rökt
  • 1 gul lök
  • finhackad
  • 2 röda paprikor i mycket små bitar
  • 2 vita eller gula paprikor skurna i mycket små bitar
  • 2 vitlöksklyftor finhackade
  • 3-4 dl hönsbuljong (tärning + vatten)
  • ½ tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  •  
  • Tillbehör
  • 1 burk surkål (580 g)
  • 2 dl crème fraiche
  • Champinjoner
  • Paprika
  • Timjan
  • Ev kokt potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.