3 dagars
fermentering i kylskåp är sukålen klar, men väntar man några dagar till blir den krispigare, godare och har ännu mer probiotika i sig!
3. Nu
är det dags att föra över den till en glasburk. Eftersom vi vill skapa en god bakteriekultur i burken är det viktigt att den är ren och fräsch. Samma gäller för skärbräda, kniv, bunke och händer.
5. Nu
är det nästan klart, det enda som är kvar är att sätta en tygbit med ett gummiband över burkens öppning. Det ska vara öppet för luft att komma in och ur burken men inget annat
Och är det något du ska sluta köpa och börja göra själv så är det just pressgurka. Nu ska du göra en lag av ättiksprit, vatten, socker, vitpeppar och hackad persilja
Skinkstek. En stor, benfri köttbit som inte sällan lagas hel i ugnen (recept här). Men en billig skinkstek kan enkelt användas som utgångspunkt för en schnitzel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.