5½msk sötning8cl hett vatten6cl fisksås2tsk risvinäger2msk färskpressad lime2 pressade vitlöksklyftor1 färsk chili finstrimladBlanda allting i en skål och servera som dipsås till vårrullarna
Såg receptet i SvD för någon vecka sedan. Väldigt frächt och nästan ingen tillagning alls, som vanligt så följde jag inte receptet slaviskt utan gjorde som jag tyckte
Vietnamesiskavårrullar passar bra till förrätt, på buffén eller som en liten kvällsrätt. Försök att rulla fasta rullar så går det lättare att dela dem inför serveringen
Det var fantastiskt och på kvällens meny fick det därför bli vietnamesiskavårrullar. Jag har äntligen fått tummen ur och tagit mig ner till den asiatiska butiken vid grönsakstorget
Blanda räkorna med olivolja och krydda med salt och peppar. Stek dem sedan i en het torr stekpanna. Passa så de inte steker för länge, då blir de torra och gummiaktiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.