Vilken händelserik helg det har varit. Som jag nämnde tidigare har jag under helgen gått en utbildning till att bli Iso-dietencoach via Paulüns Näringscenter
Men den där strålande och bästa ever idén den visade sig inte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Igår hade vi kalas här hemma och såklart så skulle det lagas mat. Dom här två rätterna går dessutom väldigt bra att förbereda dagen innan vilket jag gjorde
Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Tillsätt pressad vitlök och rivna morötter. (Jag hade inga oliver eller fetaost hemma men det är mitt eget tillägg som jag tänker antingen blir gott att strö över vid servering, eller nu innan ugnen
Att juica (alltså göra sin egen juice) har blivit en stor trend och det av många skäl. Den här gröna juicen innehåller selleri och broccoli som vid första anblicken kan verka avskräckande
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
Förutom städning av hemmet och tillverkning av matjessilltårtan så är dagen helt oplanerad, även om det finns vissa förslag på menyn, så vi får se vad som bjuds
Jag har blivit förkyld, rivjärn i halsen (började med rethosta igår), snorig och huvudvärk. Tur jag är ledig två nätter nu, men vi får se om jag orkar åka på skolan imorgon, har en inplanerad träff med "klassen"
Recept på chiapuddingar är något som kommer upp på bloggen då och då. Jag tröttnar helt enkelt inte på chiapudding och jag hittar hela tiden på nya smaker och kombinationer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.