För mig är det nog det bästa målet på dagen, jag skulle nog kunna leva på frukostmat resten av mitt liv (om man bortser från pepparlaxen från Wahlströms fiskbutik i Utvalnäs som jag berättat om tidigare)
Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
Pizza på glutenfri & proteinrik botten. Imorse på vägen till jobbet var jag tvungen att stanna och insupa den fantasktiskt vackra utsikt som man kunde skåda från bron över mot stan
För båda versionerna använder du en stavmixer för att mixa keson slät. -)Igår när jag kom hem från kursen var jag sjukt sugen på chokladbollar så jag bestämde mig för att prova att göra två olika varianter
Apropå favoritbröd. Brödet ska ha en lätt krispig yta och låta stumt när du knackar lite lätt på det. Om brödet sjunker tillbaka när du knackar på det låter du det stå inne längre
Nyttiga och goda kakor gjorda på bara två ingredienser. Det är ett recept som florerar på mängder av sajter och bloggar och som jag äntligen bakade till själv
Bred ut med en slickepott på en plåt med bakplåtspapper. Lägg sedan på din fyllning och grädda i ugnen ytterligare tills osten smält och pizzan ser klar ut
2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers). Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallor med hjälp av en gaffel. Strö på linfrön och in i ugnen i ca 20-30 min. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers)
Hej på er. Själv var jag i Linköping igår och var med på en fitnessworkshop, arrangerad av bla Helene Ahlson och Petra Kardell, och Add Ice cream vad en av sponsorerna
Det här är ett superenkelt recept på ljusa glutenfriafrukostfrallor eller tekakor, som jag vid det här laget har testat flera gånger med lite variationer
Förra veckan gjorde hon glutenfria palt och överraskade mig med en nostalgitripp i smakväg. När jag var liten och var uppe i Grundfors (Lappland) och hälsade på mormor och morfar bjöd alltid mormor på världens största- och godaste paltar till lunch
Eller att få komplettera en enkel sallad med en focaccia på lunchen. Jag har gjort en mängd olika glutenfria bröd - från frölimpor till scones, som tar en bråkdel av tiden
Ibland på helgen får vi för oss att göra goe frukost eller så bakar vi bröd till frukosten. Dessa frallor har jag gjort några gånger och resten av familjen gillar dem även om de är glutenfria, å det är ju bra
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.