Leilas underbara mazarintårta (Bild lånad av Tv4)färdig på 40 min150 g mjukt smör300 g mandelmassa3 st ägg0,5 dl vetemjölsmör till formenmandelspån till formen2 dl vispgrädde1 l färska bär till garneringenSätt ugnen på 175 grader varmluft
Koka upp vatten och socker i en kastrull. (122 grader). Vispa äggvita och vaniljsocker till fast skum. Börja på låg hastighet och övergå sedan till medel
Veronica som är bagare på Pågens visar i filmen hur hon gör ett gott formbröd. 4 dl Vatten1,5 pkt Jäst2 dl Mörk sirap2 tsk Salt2 dl Surdeg7 dl Vetemjöl Special6 dl Rågsikt50 g Smör 1
Nu är jag tillbaka igen. Var ett tag sen som jag uppdaterade bloggen. Men nu är jag tillbaka. ). Här kommer ett recept som jag hittade på Jennys matblogg som jag bakade till morsdag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.