14 portioner
spaghettiRecept <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Finhacka lök och vitlök. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Riv moroten grovt på rivjärn. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Bryn den Anammas frysta färs i olja i en stor stekpanna eller kastrull. Blanda i lök, vitlök, morötter och tomatpuré. Låt fräsa tillsammans i ca 3 minuter. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Tillsätt krossade tomater, smulad grönsaksbuljong, balsamvinäger, timjan och oregano. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Sänk värmen och låt såsen sjuda i minst 15 minuter. Smaka av med salt och peppar. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. Dela <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> print Created with Sketch.
Servera din bolognese medspaghetti och färskriven parmesan på toppen. Värm en stekpanna med olivolja och fräs bacon tillsammans med lök, vitlök, blekselleri och morötter
Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd. ) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar
Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili. Smaka av med salt. Lägg i kokt spaghetti, salladslöken till sist och rör om ca 1 minut. 500 g kokt spaghetti. 500 g kokt spaghetti 100 g benfritt kycklingkött 100 g räkor, skalade 3 röda chili, skurna i småbitar 300 g bambuskott, strimlade 2 vitlöksklyftor, hackade 1 dl salladslök, skivad 2 msk ostronsås 2 msk sojasås 1 msk svart soja 1 msk socker 1 tsk fisksås 2 msk matolja
Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd. ) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar
Oavsett om det är sommar eller vardag, Spaghettimed lax- & spenatsås funkar. åka och bada eller sitta i sommarskymningen – eller hinna med jobb och möten och barn och disk och städning…
När det är mycket på jobbet är pastan min bästa vän, och denna med krämig (men inte för krämig sås), zucchini och kallrökt lax känns riktigt fräsch god efter en lång dag på jobbet
400 g spaghetti 4 äggulor 200 g pancetta 30 g pecorinoost, finriven 30 g parmesanost, finriven (gärna lagrad minst 16 månader) svartpeppar, nymalen salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.