400 g
spaghetti 3 ägg 3 msk grädde 100 g finriven parmesan 200 g rökt skinka, sidfläsk eller bacon 2 klyftor vitlök 1 gul lök salt och svartpeppar persilja ev 4 äggulor
Koka tortellinin någon minut kortare än anvisningarna på förpackningen anger och låt rinna av. Lägg pastan i en ugnsfast form och blanda med olja, salt och peppar
En klassisk Carbonara är inte nyttig för kilona, men ren balsam för själen. ) Det finns redan flera versioner av detta här på Salt&Peppar, men idag blir det Per Morbergs version av klassikern
400 g spaghetti 4 äggulor 200 g pancetta 30 g pecorinoost, finriven 30 g parmesanost, finriven (gärna lagrad minst 16 månader) svartpeppar, nymalen salt
Koka spaghettin al dente i rikligt med saltat vatten. Här har jag använt mitt vanliga recept på carbonara och ersatt bacon med soltorkad tomat och oliver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.