Styling & Foto. Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda med sötpotatisen på en plåt
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda med sötpotatisen på en plåt
Pressa över saften från en citron. Flagad mandel. Flagad mandel. 4 medelstora schalottenlökar, klyftade. 1 citron – saften. Rör runt några gånger under tiden och tillsätt den flagade mandeln de sista 10 minuterna. 4 medelstora schalottenlökar. 1 citron
Pressa över saften från en citron. Flagad mandel. Flagad mandel. 4 medelstora schalottenlökar, klyftade. 1 citron – saften. Rör runt några gånger under tiden och tillsätt den flagade mandeln de sista 10 minuterna. 4 medelstora schalottenlökar. 1 citron
Servera brysselkålen medrostadmandel, skivad rödlök, smulad fetaost och olivolja. Du behöverBrysselkålMandel, skaladRödlökFetaostOlivoljaGör såhärSkölj brysselkålen och plocka bort fula blad
Blanda riven vitlök, olivolja, persilja samt pressad citron och rivet skal i en skål och rör runt. Blanda majonnäs och sriracha till en sås, smaka av med salt och peppar
I mitt recept på rostad brysselkål med vitlök, citron & parmesan får det en fräsch syrlighet från citronen som bryts av mot en alldeles lagom ton av vitlök
4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
4 Rostad potatis 1 kg små fasta potatisar 1 tsk torkad timjan 1 tsk salt 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 4 vitlöksklyftor Bakad fetaost 4 stora ark aluminiumfolie 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 1 citron 4 pkt fetaost (à 150 g) 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 1 tsk chiliflakes svartpeppar Sallad 100 g blandad sallad 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 2 msk vitvins-, sherry- eller äppelcidervinäger salt peppar Lägg till i inköpslistan
Citron& mascarponecrème medmandel & havresmulor. Jag älskar citron i desserter och vad är inte godare än en len citron och mascarponecrème, tillsammans med nötiga havresmulor och luftig italiensk maräng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.