Skala och skiva löken, fräs den med olja någon minut så den börjar bli genomskinlig. Lägg upp på tallrikar och fördela smulad fetaost över hela härligheten
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda med sötpotatisen på en plåt
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda med sötpotatisen på en plåt
Idag åt vi Kycklingpasta som jag hittade receptet på hos Vardag. I söndags åt vi en Krämig Köttfärspaj, i går Sesammarinerad tofu med nudelsallad, imorgon blir det fisk och torsdag korv
Jag blandade ihop en dressing på citron och olivolja och blandade allt medfetaost. Precis som auberginen gifter sig zucchinin utmärkt med olivolja och vitlök vilket jag använde när jag grillade dem
Toppa medmandelspån. Toppa med ärtskott. Skala vitlöken och skiva den tunt. Blanda vitlök och olivolja. Bryn det i en gryta tills det doftar nötigt och är ljusbrunt
Servera soppan med smulad fetaostoch smörstekta valnötter. Det här är en riktigt matig och mäktig soppa som ska vara tjock i konstistensen… Det är så klart en smaksak men jag gillar den tjock, krämig ochmed lite textur
Däremot fick denna soppa mig att tänka på ett par jättegoda rödbetsbiffar medfetaost jag brukade göra förr så det receptet ska jag leta fram och göra inom en snar framtid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.