Fritera/stek vårrullarna i olja tills de fått en fin gyllenbrun färg. Om du vill frysa vårrullarna är det lämpligt att det görs innan de doppats i olja och friterats/stekts/gratinerats
Igår kväll när jag satt här hemma i soffan så blev jag så sjukt sugen på vårrullar. Jag kom på att jag hade rispappren i skafferiet som jag köpt för länge sedan då jag velat testa att göra egna vårrullar men det har aldrig blivit av
Vårrullar är något som jag tycker är väldigt gott och det är inte speciellt svårt att göra själv. Hetta upp rapsolja i en wokpanna och stek vårrullarna lite snabbt på båda sidor
Vi hade en thailändskinspirerad middag med vänner häromkvällen och jag var sugen på vårrullar. De här vårrullarna från Allt om Mat behöver inte friteras utan steks istället i ugn
(8 port. )1 surkål, ca 1 kg 1 kg champinjoner2 st. gula lökar1 morot1 palsternacka1 bit rotselleri2 st. vitlöksklyftor100 g risca 1,5 l vatten2 glas vitt vin6 msk tomatpastatimjan, dillsalt, peppar- Rensa och hacka champinjonerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.