Så här kommer ännu ett, vegetariskkålpudding. Kålpudding, massa matlådor (och förlåt för den fulaste maträtten någonsin, den slår nästan den misslyckade linssoppan
Koka sönder linserna till en tjock gröt och koka riset som vanligt. Strimla vitkålen och koka upp i saltat vatten tills den har mjuknat (spara lite av kokvattnet till såsen)
En nyttig, vegetarisk, kålpudding som är helt gjord från grunden så som min farmor skulle gjort den, fast hon skulle förstås använt sig av sin egen köttfärs som hon malt och styckat själv
Bjöd som vanligt över min veggo mamma, som jag brukar försöka göra när jag lagar något vegetariskt. Fick detta receptet av min handledare här om veckan
Till att börja med så är jag vegetarian haha men sen kan det bli lite väl gräddigt för mig i vissa lägen Så såklart gjorde jag då en vegetarisk och nyttig version av kålpudding, här ha r ni receptet
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det vill jag visa med denna superenkla – och så goda – vegetariska vardagsrätt som tar ca 15 minuter från start tills det är klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.