En vegetarisk ramen. Här är ett enkelt recept på vegetarisk ramen. Vegetarisk ramen. Gul lök - 2Vitlök - 6 stora klyftorMorot - 2 Vitkål - 100-200 gramTorkad shiitakesvamp - 6 Brun miso - 1 mskKikkomansoja - 1/2 dlKorianderstjälkar - 1 näveLimeskal - Skal från 1 limeKorianderfrön - 2 mskVatten - 5 literI soppan mot slutetNudlar, morot - DekorationVårlök, rostade sesamfrön, rå tofu, korianderblad, chili, böngroddar - Instruktioner. Låt koka på hög värme i 3-4 timmar eller tills det är cirka två liter vätska kvar. 2 Vitkål -
Dumplings. Om du tillagar många dumplings kan du ha upp till tre ångkorgar ovanpå varandra. Servera dina dumplings med dippsåser, vitkålsslaw, edamamebönor och ris
Carro var på besök för några dagar sedan och vi hade bestämt oss för att göra egna dumplings. Det blev kanske inte de snyggaste dumplings jag har sett, men de smakade gott
Ca 3-4 minuter. Låt småputtra tills linserna mjuknat i ca 10-15 minuter. Hetta upp en stekpanna till mediumvärme och stek purjolöken, champinjonerna och den färska ingefäran i lite kokosolja
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det vill jag visa med denna superenkla – och så goda – vegetariska vardagsrätt som tar ca 15 minuter från start tills det är klart. 5-6 soltorkade tomater. 5-6 soltorkade tomater
8-10 ocktailtomater. 3-4 dl grädde. 3-4 dl grädde. Ikväll fick det bli en god och enkel ostig pastarätt till middag Tycker det är så himla gott med ostiga pastasåser
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
Det handlar om vegetariska halloumi- och morotsbiffar med jasminris och vitlökssås. Vi äter sällan vegetariskt, mer tvärtom - bara kötträtter, men dessa kommer göras om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.