Vegetarisk alpmiddag
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 aubergine
  • 1-2 zucchinis
  • 3-5 vitlöksklyftor
  • 1 röd chili
  • 1-2 förpackningar passerade tomater
  • pressad saft från
  • 1/2 citron
  • olivolja att steka i
  • 1 paket färsk bladspenat
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 liten gul lök
  • 1-2 schalottenlökar
  • 3 dl carnaroliris
  • 4 msk olivolja
  • 1 rejäl klick smör
  • 1 liter buljong
  • å drygt
  • 1 liter vatten
  • 3 dl vitt vin
  • 2-3 dl riven parmesan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.