Skär vitkålen i tunna strimlor och stek i en gjutjärnspanna tillsammans med löken som finhackats. Skär vitkålen i tunna strimlor och stek i en gjutjärnspanna tillsammans med löken som finhackats
Den här buffén har upptagit en läskigt stor del av min lediga tid dom senaste veckorna. Jag har funderat, planerat, handlat, fixat, lagat mat, skrivit och fotat i åtskilliga timmar
Ställ av värmen och häll i växtgrädden i stekpannan. Om du tror något annat kommer du att bli besviken (särskilt om du ger dig på att griljera en kålrot)
Den första skörden av svartkål kom fint till sin rätt i den här pastan. Hur mycket av stjälkarna som kan användas får deras träighet och din mun avgöra
Igår låg jag på riktigt, utan att överdriva i vattnet i en timme i streck. Antingen har de inte funnits alls eller så har de varit fruktansvärt kemiska och av den där riktigt dåliga sorten av osande pulverbea som man mest bara ätit när det inte funnits något annat val och som mest får mig att tänka på trötta, flottiga och halvråa potatisklyftor och sega billiga och sönderpepprade fläskotletter från några av mina sämsta matminnen från nittiotalets barndom
Receptet kommer ursprungligen från The Civilized Caveman. För er som följer Hälsa som livsstil på Facebook och Twitter kunde se redan igår så gjorde jag ett bananbröd som jag överraskade Rebecca med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.