Vegansk sashimisallad
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g fast tofu
  • 2 tsk kikkomansoja
  • 2 cm färsk ingefära
  • 1 klyfta vitlök
  • 2 tsk risvinsvinäger
  • 1 tsk mirin
  • 1 tsk sesamolja
  • 1 nypa chiliflakes
  • 1 msk rapsolja
  • 1 medelstor polkabeta
  • 1 msk risvinsvinäger
  • 1 tsk mirin
  • 1 nypa salt
  • 1 dm färsk gurka
  • 1 msk risvinsvinäger
  • 1 msk socker
  • 1 msk vatten
  • 1 nypa salt
  • 1/2 avocado 100 g maché-sallad
  • 10 st rädisor
  • 40 g sjögrässallad (eller så mycket du vill ha, finns att köpa frystorkad i asiatiska hyllan som sedan blötläggs)
  • Rostade sesamfrön eller Wasabi & Sesamblandning från Santa Maria
  • 2 msk kikkomansoja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.