Raw Cheesecake är en perfekt dessert eller fika-kaka att göra i förväg eftersom att den kan frysas i flera månader eller håller sigi kylen i flera dagar, uppåt en vecka
Gör du dem medärtprotein, agave och vegansk mörk choklad, passar kakorna veganer. Vissthittar jag inspiration från andra men oftast slutar det med att jag gjort något helt annat och blandat i både det ena och det andra
Glutenfrittgivetvis, med det här hamburgerbrödet medvissmodifikation – spraya medlite rapsolja på ytan, hade inga sesamfrön hemma och hade durramjöl istället för havremjöl
Nåväl – tacopaj medglutenfri deg – såklart. Dela gärna med er. Barnen skulle bestämma middagidag. Blanda medmargarin/olja, salt och vatten tills det går att knåda
Jag kan lova att den här grytan värmer, men var och en får moderera kryddmängden efter egen smak tycker jag, själv älskar jag mat medsting och hetta särskilt kulna dagar
Jag använder migalltid av medjooldadlar när jag gör mina raw vegan desserter. I söndags var det ju mors dag och det firadesmed en riktig god och nyttig efterrätt
Här kan du själv välja hur sött du vill att det ska vara, smaka av medsötningtills du blir nöjd. Dekorera tårtan med chokladsås, hackad choklad och hallon
Äntligen har jag lyckats med ett super recept på en minstlika god glass. Vegan,. Glöm GB sandwich. För att sedan få två delar i samma storlek så tryckte jag ut hälften i en form, med bakplåtspapper under så att jag kunde lyfta upp det sedan, sedan så la jag nytt bakplåtspapper och tryckte ut andra halvan
Det här med vänner – när man är vuxen och hittar nya vänner i samma stad man bor i, och man bara undrar hur det kommer sig att man inte känt denne hela livet
Min man har precis lämnat hemmet för att spela i Stockholm ikväll, så jag har förberett minmiddag redan nu – ” färsk ” pasta är ju ingenting en glutenintolerantvegan ofta springer på – så man får helt enkelt ta saken i egna händer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.