Hallontårta med choklad – raw, vegan, glutenfri
Hemma hos Klara
Hemma hos Klara
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 2 st Frukt och nötbars (jag tog Kung Markattas ”Pekan, körsbär och granatäpple”)
  • 1 msk mandelsmör (Kung Markatta)
  • 1-2 urkärnade dadlar
  • 1 msk smält kokosolja (Kung Markatta)
  • Topp
  • 2,5 dl blötlagda cashewnötter (Låt ligga i blöt över natten eller minst 4 timmar)
  • 4 msk citronsaft
  • 2 dl hallon
  • 3 dl sötning (jag använde agavesirap)
  • 2 msk kokosolja (Kung Markatta)
  • Chokladsås
  • 2 msk kakao
  • 2 msk kokosolja
  • 1 msk agavesirap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.