Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Lägg på en (varm) ugnsplåt med smält smör på. Servera med råstekt potatis, tzatziki och en grekisk sallad innehållande sallad, tomater, oliver, fetaost, gurka och rödlök
Rör i kamutvetetoch majsen. Stek sparris, haricoverts, lök och vitlök i smör,salta och peppra. KamutveteSparrisHaricovertsEn gul lökMajsEn vitlöksklyfta,pressadSmör att steka iKoka kamutvetet enligt anvisning på paketet
Mixa fetaosten ihop med yoghurten i en bunke. Istället för lingonsylt till potatisbullar och bacon gjorde jag en fruktig sallad på morot, äpple ochgranatäpple, som passade alldeles utmärkt
Det blev grönsalladmed tomater i klyftor, apelsinbitar och krispiga granatäppelkärnor. Men här kommer en härligt fräsch sallad som vi gjorde idag till middagen
½ granatäpple (garnering). En fräsch sallad emellanåt är inte helt fel och även här har vi Afrika som inspiration med den fantastiska chermoulan som piffar upp till helt andra smaker än vad vi är vana vid
Supergod varmsalladmed lite höstfeeling från kantarellerna. Gör spagetti av zucchinin, koka sedan upp vatten och vänd ner zucchinipastan så den blir varm
En god och lätt spenatsalladmed en varm blandning av svamp och pancetta. Lägg i en stor salladsskål. Häll ner dressingen i stekpannan och häll över alltsammans i skålen med spenaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.