Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1. 1 påse ruccola
Som vuxen föredrar jag varm choklad av italienskt snitt. Drycken är inget att ha med sig ut på utflykt, men smakar desto ljuvligare när man kommer hem med iskalla kinder och ett blodsocker som sjunger blues
Jag är inte speciellt förtjust i varma mackor som man trycker ihop i ett mackjärn. Men så kom vi att tänka på food trucks i USA, där vi sett att de grillar mackor på, vad vi gissar, är någon form av stekhäll
Häll på den varma mjölken under omrörning. 1Vispgrädde, chokladsås och minimarängerSå här gör du 2 minuter Lägg den hackade dumlen och nutellan i botten på en mugg
Hittade denna på nätet "någonstans" förra sommaren. Potatissalladen kan serveras ljummen eller kall. Sedan har den ofta funnits på vårt bord, åtminstone sommartid
Och självklart var det frestande att äta upp alltihop redan där innan man slog på den varma mjölken. De hade aldrig oboy utan där fick man röra ihop sin egen varma choklad med kakao, grädde och lite socker i
Igår var det regnigt och ruggigt ute och då är det extra gott och mysigt med lite varm choklad. Du kanske gillarSockerfria browniesMugcake på naturligt visPåskgodis utan raffinerat sockerStekt äpple med mandelcrunch och vaniljsåsHemmagjorda kryddblandningar – ekologiskt och utan tillsatser
Låt dem rinna av i ett durkslag, Dela den nykokta potatisen och håll varm i kastrull. 11 kg färskpotatis, nykokt. 11 l blandade bönor (haricots verts, vaxbönor, brytbönor, borlottibönor, bondbönor, sockerärter) 1 kg färskpotatis, nykokt 2 schalottenlökar, finhackade 1 knippe dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.