De här tomaterna torkas ett gäng timmar och sedan förvaras de i olivolja tills du lägger dem som pålägg på en varm macka eller använder dem till tomatpesto som får gegga ihop sig med pasta
Den varma brieosten är ett perfekt tillbehör på ett buffébord bland mycket annat gott. Dessutom blir det så vackert med den vita osten, de röda tomaterna och den gröna basilikan
Spritsa på lite tomatketchup och krydda med salt och peppar eller någon allkrydda. Smöra brödskivorna och lägg ut dem på en plåt med bakplåtspapper eller aluminiumfolie
Lägg ägg och bacon på mackan och toppa medtomater och rosmarin. -( Eftersom jag bara är en glad amatörfotograf men ändå har en väldigt bra systemkamera med makro-objektiv så saknar jag ju en studio med rätt ljus
Torsk600-800 g torskrygg, gärna med skinnet kvar 1 dl salt 1 l vatten 300 g körsbärstomater, blandade färger 1 schalottenlök 2 klyfta vitlök 5 kvist färsk timjan 3 msk olivolja 3 tsk sherryvinäger salt svartpeppar
I med hackad lök, köttbuljongtärningar, tomatpuré, svartpeppar och vatten. Perfekt att bjuda kompisarna, grannarna eller föräldrarna på en fredagkväll tillsammans med ett glas vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.