Tinas fläskkotletter med varma tomater, druvor och parmesanbröd
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Fläskkotlett
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 0.5 msk Mat & Bak Smör
  • 1 msk Olivolja, Extra Virgin
  • 300 g Vindruvor
  • 250 g Körsbärstomater
  • 3 msk Olivolja, Extra Virgin
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 3 msk Honung Flytande
  • 1 tsk Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 0.5 st krukor Bladpersilja - färsk
  • 1 st Lantbröd
  • 75 g Mat & Bak Smör
  • 2 tsk Senap Dijon
  • 50 g Parmesanost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.